În emisiunea sa de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii. Astăzi, 18 septembrie, are loc o eclipsă de Lună Plină în Pești. 

Nativii din zodia Leu sunt avertizați să fie prudenți în deciziile financiare, în timp ce Fecioarele riscă să se confrunte cu discuții tensionate și jocuri de culise. Balanțele, pe de altă parte, trebuie să fie vigilente atât în ceea ce privește sănătatea, cât și promisiunile făcute la locul de muncă.

Leu sau cei cu ascendent în Leu

Pentru Lei, ziua de astăzi aduce provocări în sfera financiară. Opoziția dintre Mercur și Saturn sugerează că nu este momentul potrivit pentru împrumuturi sau investiții riscante. Prudența este cheia în această perioadă. 

„O eclipsă în casa a VIII-a… Mercur din casa a II-a în opoziție cu Saturn din casa a VIII-a. Financiar, nu e cea mai bună perioadă pentru tine și ar fi bine să ai grijă dacă vrei să iei un împrumut sau să dai cu împrumut”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară 

Pentru Fecioare, ziua de astăzi vine cu o stare de cinism și sarcasm, care ar putea atrage discuții tensionate și jocuri de culise. Fii atent la limbajul tău și la cei din jur, pentru a evita situații neplăcute și neînțelegeri. 

„Astăzi, tu vezi jumătatea goală a paharului. Eu nu cred tot timpul în legea aceea care spune că atragi ceea ce ești. Nu e chiar așa, doar că astăzi, fiind mai cinic, mai sarcastic, cu un limbaj mai tendențios, s-ar putea să atragi niște discuții, niște bârfe, niște invidii, niște situații care se fac pe la spatele tău, niște jocuri de culise”, a punctat astrologul. 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

Pentru Balanțe, ziua de astăzi cere prudență atât în privința sănătății, cât și a relațiilor profesionale. Fii atent la sfaturile pe care le primești de la specialiști și la promisiunile pe care le faci la locul de muncă, pentru a evita situațiile complicate.  

„Eclipsa se petrece în casa a VI-a. Îți spuneam și în horoscopul săptămânal, trebuie să ai foarte mare grijă la specialiștii din zona sănătății și trebuie să ai foarte mare grijă și pe cine crezi astăzi la locul de muncă și la ce promisiuni faci tu”, a mai spus Simulescu.