Excelența Sa Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, în contextul războiului din Gaza ca urmare a atrocităților comise de Hamas, dar și a situației la nivel internațional, a oferit un interviu în exclusivitatea DC Media Group.
Excelența Sa Reuven Azar își va încheia misiunea diplomatică în România în aceste zile, urmând să preia frâiele misiunii diplomatice a Israelului în India.

Interviul pe care l-a acordat DC Media Group va fi publicat luni, 29 iulie 2024, începâd cu ora 12:00, pe platformele trustului DC News, DC News TV și DefenseRomania.

Excelența Sa va discuta despre situația din Fâșia Gaza, după intervenția militară a Israelului pentru eradicarea Hamas ca urmare a masacrului comis pe 7 octombrie de gruparea teroristă infiltrată în teritoriile israeliene.

Dar pe lângă situația din Gaza și ce urmează după încheierea războiului, ambasadorul Israelului va puncta și alte teme de maximă importanță precum relația Israelului cu SUA și Federația Rusă, Turcia sau colaborarea cu statele arabe și continuarea implementării istoricelor Acorduri Abrahamice.