Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, spune că în eventualitatea câștigării unui nou mandat la București nu ar avea ce proiect să-i continue actualului edil Nicușor Dan.

Aceasta a argumentat în emisiunea Ce se întâmplă de la DC News TV, moderată de Răzvan Dumitrescu, că proiectele făcute de Dan între 2020 și 2024 au fost începute de ea însăși, adăugând că Bucureștiul este printre cele mai murdare orașe din țară.

Firea vine cu exemplul Pasajului Doamna Ghica

„Bucureștiul rămâne aproape cel mai murdar oraș din România, plin de gropi, plin de șobolani. Parcurile sunt insalubre, neîngrijite, nimeni nu mai are grijă de ele, nu mai sunt flori, nu mai sunt spații verzi, sunt buruieni peste tot, malurile se surpă și așa mai departe.

Nu mai spun de investițiile mari care nu există nicăieri. M-a întrebat un jurnalist ce proiect aș dori să continui. Aș continua cu drag, dar nu am ce să continui, fiindcă dumnealui doar a finalizat proiectele mele care erau lăsate în stadiu de 70-80%, deci i-a luat patru ani să realizeze 30%, cum este Pasajul de la Doamna Ghica”, a explicat Gabriela Firea la DC News TV.