În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” pe DC News TV cu Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac, se aduc în discuție sondajele de opinie pentru alegerea primarului general al Capitalei. În acest peisaj politic agitat, unde fiecare mișcare este scrutată, aceste sondaje de opinie devin un barometru important pentru anticiparea direcțiilor de evoluție în preferințele electoratului.

Piedone vs. Nicușor Dan

„Eu v-am spus astăzi când vorbim, Piedone îl dă afară pe Nicușor Dan de la primărie, asta contează pentru mine. Săptămâna viitoare cu Gușă, fără Gușă, cu Cioloș, fără Cioloș, cu mama lui Ștefan cel Mare, fără mama lui Ștefan cel Mare, dacă Piedone se lipește sau se lasă în vreun fel lipit de AUR, s-a terminat lucrarea. Rămâne Nicușor primar încă 4 ani. Eu asta știu, asta spun.” a transmis Mugur Ciuvică, președintele GIP.

Impactul AUR

„Cum rămâne Nicușor dacă Piedone se lipește de AUR, rămâne tot el primar?” a întrebat Bogdan Chirieac.

 „Evident, păi uitați-vă la prietenul dvs. Pieleanu, care a dat în sondajul în care, într-adevăr au fost rezultate deosebite, dar nu asta contează acum 3% în plus sau în minus, a spus cum s-ar împărți voturile fără Piedone și se vede de acolo că Piedone ia și de colo, și de colo, și de colo. În momentul în care Piedone se lipește în vreun fel sau altul, măcar cu o poză care să circule pe internet și să apară la televizor, nu mai zic conferințe de presă și asta de AUR, s-a terminat lucrarea.” a explicat Mugur Ciuvică.