Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, în emisiunea sa de la DC News TV, horoscopul pentru săptămâna 14-20 octombrie, care se anunță a fi „destul de încărcată și foarte nervoasă”. 

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024 

Pe 17 octombrie urmează o Superlună Plină, care se petrece pe Axa Berbec-Balanță. Aceasta aduce un val de energie pentru Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorni. Acești nativi vor simți o nevoie profundă de transformare, vrând să lase în urmă lucrurile care nu le mai sunt de folos. 

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Superluna Plină se petrece în semnul tău, iar cei care sunt născuți în ultimele zile ale semnului s-ar putea să resimtă mai mult acest eveniment. Ce vă recomand eu este să stați și să observați mai bine ce se întâmplă în jurul vostru. Fiți spectatori! Nu vă aglomerați programul, pentru că nu vă ajută absolut deloc, a subliniat astrologul. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Venus, guvernatoarea voastră, e plină de aspecte săptămâna aceasta, dar ce trebuie să rețineți voi este că, în primele zile, e în casa a VII-a. Dacă aveți ceva de discutat cu partenerul, s-ar putea să fiți luați prin surprindere. Voi vreți să amânați, dar opoziția dintre Venus și Uranus nu vă lasă. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Mercur și-a schimbat semnul, astfel că veți deveni mult mai introvertiți, mult mai liniștiți. Și vă face bine în tot tumultul acesta al vieții cotidiene. Pe voi nu vă supără această Superlună Plină, dar vă aglomerează viața. Aveți foarte multe lucruri de făcut la serviciu. 

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Superluna Plină vă supără destul de mult, dar pentru unii dintre voi se deschide un portal. Un portal de energie extraordinar în zona profesională. Însă, ajungeți la o limită, într-un punct în care nu mai există cale de întoarcere. Trebuie să schimbați ceva: atitudinea față de șefi și colegi sau, poate, chiar locul de muncă. 

Leu sau cei cu ascendent în Leu 

Careul dintre Soare și Marte nu vă convine. E ca și cum cineva are ceva cu voi, sunt niște forțe din acestea străine. Vă simțiți precum o marionetă, pierdeți proiecte și nu e plăcut. Dar mai cred ceva: aveți posibilitatea să învățați ceva nou. Nu metaforic, mă refer pe bune, a spus Daniela Simulescu la DC News TV

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară 

Superluna Plină se petrece la voi pe axa financiară. Cred că nu mai e nevoie să vă spun că trebuie să aveți foarte mare grijă acolo. Și mai trebuie să aveți grijă la ceva: la mere otrăvite! Să nu vă vândă cineva o idee și, când colo, să fie ceva otrăvitor, toxic. Protejați-vă banii cât mai mult! 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

Cred că foarte multe Balanțe se vor despărți în zilele ce urmează, cred că foarte multe Balanțe vor începe relații sau vor cunoaște persoane și foarte multe Balanțe se vor gândi: „O perioadă vreau să stau singur, singur, singur.” 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Nu vă ies apele la serviciu, iar pentru unii nici sănătatea nu este așa cum ar fi trebuit să fie. E o săptămână din aceea pe care vreți să o treceți mai repede, cât mai repede. Să rămână undeva acolo, să nu vă mai amintească nimeni de ea! Totuși, evitați depășirea unor limite față de colegi! 

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător 

Aveți o săptămână bună. E un moment bun să vă reconectați autentic cu copiii voștri, fie că sunt mari, fie că sunt mici, să vă bucurați de propriile pasiuni sau să vă găsiți niște obiceiuri care să vă ajute în momentele în care sunteți fricoși și anxioși. 

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn 

Sunteți și voi protagoniști ai săptămânii, pentru că sunteți semn cardinal. Această Superlună Plină s-ar putea să vă necăjească. Vă amintiți de relația cu mama, de relația cu tata, de relația cu rudele. Unii, poate, chiar ați fost abandonați, respinși… Unii, poate, chiar aveți o rudă în familie care are o dependență și vă gândiți cât de crudă e uneori viața, a precizat Simulescu. 

Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător 

În primele zile ale săptămânii, pe plan profesional e cam ciudat, pentru că Venus este în casa a X-a. E liniștea de dinaintea furtunii. Așa că, dacă vi se zâmbește frumos, dacă vi se promite una și alta, să nu credeți! Fiți circumspecți și suspicioși! 

Pești sau cei cu ascendent în Pești 

Facturi peste facturi, cheltuieli peste cheltuieli. Luați salariul, se duce repede, au crescut prețurile, inflația, vă treziți cu o notificare de la ANAF că mai aveți bani de dat… Voi aveați niște bani pregătiți, dar nu pentru asta!