Astăzi, sub influența Lunii pline în Scorpion, ne confruntăm cu o perioadă intensă de introspecție și transformare. Astrologul DC News Daniela Simulescu ne împărtășește perspectiva sa asupra acestui moment astrologic puternic.

Luptă interioară și transformare

“Astăzi avem o lună plină în Scorpion în careu cu Pluto. E ca și cum luptăm cu altă variantă de-a noastră sau luptăm împotriva noastră, sau ne sabotăm, ne autosabotăm. Atunci când vorbim de arhetipul Scorpionului, știți că vorbim de risc, de trădare, de pierdere, de manevrare.

Sunt foarte multe aspecte, dar cel la care trebuie să ne gândim prima dată este la a te transforma radical. A te arde până nu mai rămâne decât cenușa din tine și din cenușă să renaști.” a transmis astrologul.

Provocări și oportunități pentru Gemeni

“Mergem la Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni. Când simți că nu mai poți la locul de muncă, atunci se mai întâmplă ceva și o să crezi c-o iei razna. Dar ce-ți recomand eu ție, este să-i lași pe cei din jurul tău să-și facă ei treburile și pe urmă să te ocupi și tu de ale tale.” a explicat Daniela Simulescu.

Emoții și vulnerabilitate pentru Fecioară

“Mergem acum iată la Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară. Luna plină de astăzi s-ar putea să te ajute, de ce, pentru că te provoacă să-ți dezvălui emoțiile, să vorbești despre sentimentele tale, să fii mai empatic și mai tolerant, să fii mai deschis. Vulnerabilitatea nu e slăbiciune.” a conchis aceasta.