Daniela Simulescu ne împărtășește cele mai recente informații astrologice, oferindu-ne o perspectivă asupra a ceea ce ne rezervă astrele în zilele următoare, direct din platourile DC News TV.

O săptămână plină de confuzie

„Iată că ne apropiem de o Lună Plină, iată că ne apropiem ca Mercur să-și oprească retrogradarea. Deci țineți-vă bine, țineți-vă foarte, foarte bine, să zicem așa. Îți reamintesc faptul că pe întreaga durată a săptămânii, Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun, ceea ce înseamnă că lasă celelalte aspecte.
Este destul de important, pentru că ne creează confuzie și nu știm cum să acționăm. Știm că trebuie să trecem la acțiune, știm că avem nevoie de ceva sigur, dar nu știm în ce fel și cumva inspirația va juca un rol important în viețile noastre în zilele ce urmează”, a transmis astrologul.

Zodiile puse la încercare: Rac și Pești

“Mergem acum la Rac sau cei cu ascendentul în Rac, adu-ți aminte dacă treci într-un moment dificil la serviciu, adu-ți aminte de câte ori ai fost aici, doar dacă ai început să lucrezi săptămâna trecută, poate n-ai trecut prin asemenea momente, dar altfel au fost multe situații de-a lungul vieții tale în care ai simțit că «aoleu să vezi ce se întâmplă» și nu s-a întâmplat nimic. Încearcă să-ți aduci aminte.
Mergem la Pești sau cei cu ascendentul în Pești. Vă plictisiți repede de discuțiile superficiale din jur. Vă enervează oamenii care nu își doresc mai mult. Vă enervează oamenii care doar se plâng și nu fac nimic. Asta pentru că poate și în voi un pic de victimizare. Ce vă recomand eu vouă zilele acestea este să fiți mai pragmatici, să vă priască recomandările mele și să ne auzim cu mine mâine”, a explicat Daniela Simulescu.