Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News TV. Astăzi se formează un triunghi între Venus și Neptun, un aspect „puțin dăunător”: „Orice aspect pe care îl face Neptun e tare greu”. 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară  

Pentru Fecioare, ziua de astăzi aduce ocazia de a folosi umorul și ironia în situații delicate. Vorbele de duh își vor găsi locul potrivit atunci când trebuie să clarificați o problemă sau să detensionați atmosfera în familie. 

„Vă rog să vă păstrați vorbele de duh pentru momentele potrivite. Nu le aruncați la coadă la magazin, la coadă la bancă, în autobuz, pe stradă cuiva… Păstrați-le pentru o ședință, de pildă, în care e o situație încurcată. Veniți cu o vorbă de duh și mai descâlciți acolo ceva. Sau în familie, să mai fiți așa ironici, să detensionați atmosfera, să zicem. Adică, să vă vedeți interesul”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță 

Pentru voi, ziua de astăzi vine cu tendința de a vă lăsa influențați de tentații superficiale. Nu vă grăbiți să faceți achiziții impulsive bazate pe imagini perfecte din reclame. 

„Venus, guvernatoarea voastră, este în casa a II-a. Trigonul cu Neptun vă face să credeți că, dacă vedeți o bluză într-o vitrină sau într-o reclamă – îmi și imaginez, vă uitați așa pe telefon și vedeți o cucoană din asta care face ea reclamă la o bluză – vă face să credeți că, dacă o luați, o să arătați ca X. Nu! Astăzi umblați după baloane de săpun. Nu vă luați după partea virtuală ca să cumpărați un lucru!”, a îndemnat astrologul. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua de astăzi aduce un magnetism aparte. Cu Venus de partea voastră, farmecul personal este la cote maxime, dar în același timp, reușiți să arătați și o latură empatică, ceea ce face interacțiunile și mai puternice. 

„Voi, astăzi, sunteți foarte seducători. Venus în semnul vostru, în trigon cu Neptun – ce dați din gene, doamnelor și domnișoarelor! Știți ce aveți astăzi, față de alte persoane? Forță de seducție, dar sunteți și empatici”.