Opoziția dintre Venus și Uranus face ca ziua de astăzi să nu fie tocmai prielnică pentru a te îndrăgosti sau a începe o relație, a spus astrologul Daniela Simulescu la DC News TV. Pe de altă parte, nici o despărțire sau un divorț nu reprezintă soluția ideală.

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Pentru Tauri, ziua de astăzi vine cu tensiuni în relația de cuplu, mai ales că dorințele tale și ale partenerului par să nu se alinieze deloc. E posibil ca fiecare să rămână ferm pe poziții, fără să cedeze, ceea ce poate amplifica neînțelegerile.

„Iată, Uranus în semnul tău, Venus în casa a VII-a… Poate că partenerul își dorește niște lucruri, iar tu nu ești de acord sută la sută. Începe o negociere între voi și nimeni nu vrea să lase de la el. Ți se pare că el este prea gelos, obsesiv, iar lui i se pare că tu ești prea detașat și prea superficial”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.

Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua de astăzi aduce posibile neînțelegeri la locul de muncă, provocate de invidie. Fie simți că alți colegi te privesc cu invidie, fie tu te compari cu ei, dar nu lăsa aceste emoții să te afecteze prea tare.

„Mercur, guvernatorul vostru, e în casa a VI-a. Cred că invidia la locul de muncă s-ar putea să vă facă probleme. Fie sunteți voi invidioși pe alți colegi, fie sunt alții invidioși pe voi. Se mai întâmplă din când în când, dar nu vă lăsați atât de mult afectați. Oamenii sunt liberi să facă ce vor, important e câtă putere le dați voi faptelor respective”.

Rac sau cei cu ascendentul în Rac  

Pentru Raci, ziua de astăzi poate aduce o energie mai intensă, dar nu din cauza opoziției dintre Venus și Uranus. E important să nu forțați lucrurile, deși ambiția și dorința de a reuși sunt firești.

„Pe voi nu vă supără atât de mult această opoziție între Venus și Uranus, dar să ne amintim faptul că Marte e acolo, în semnul vostru, și că va fi destul de activat de următoarea Superlună Plină. Ce vă recomand eu este să nu forțați absolut nimic. E bine să fiți competitivi, e bine să vă doriți lucruri, să fiți ambițioși, dar lăsați competiția pe preș când ajungeți acasă”, a îndemnat astrologul.