Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024 la DC News TV. Află mai jos ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani. 

„Iată că începe luna octombrie și nu începe așa, oricum. Începe cu o eclipsă de toată frumusețea. Dar, până la eclipsă, mai avem câteva aspecte. Mâine avem un trigon între Marte din Rac și Saturn din Pești. Acest lucru presupune o încetinire, o frânare, o liniștire. Să zicem așa: suntem obligați să respirăm mai mult”, a punctat astrologul. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2024 

Ne aflăm în plin sezon al eclipselor. Ultima a avut loc pe 18 septembrie, cu o Lună Plină în Pești, în conjuncție cu Neptun. Pe 2 octombrie urmează o Eclipsă de Soare, o Lună Nouă în Balanță, iar pe 17 octombrie ne așteaptă o eclipsă de Lună, o Lună Plină în Berbec, potrivit astrologului. 

Berbec sau ascendent în Berbec 

Tu vei fi foarte frustrat zilele acestea. Din ce cauză? Pentru că Marte, guvernatorul tău, face trigonul cu Saturn. Ceva nu-ți convine. Parcă toată lumea are viteza melcului și tu vrei să faci și una, și alta: și pentru familie, și pentru carieră. Vrei să rezolvi foarte multe, dar nu se întâmplă. Îți recomand să fii foarte leneș săptămâna viitoare și să lași viața să se întâmple de la sine, a spus Daniela Simulescu la DC News. 

Taur sau ascendent în Taur 

Ce vă recomand eu în săptămâna ce urmează este să vă încheiați socotelile cu fostul loc de muncă și, dacă vă căutați un nou loc de muncă, să nu credeți că tot ce zboară se mănâncă. În momentul în care semnați contractul, să fiți siguri că ați analizat toți factorii. Tot ce-i la suprafață arată minunat, dar știți cum e: „Afară vopsit gardul, înăuntru leopardul”. 

Gemeni sau ascendent în Gemeni 

E ca și cum ați avea o bandană pe ochi. Vă jucați Baba-oarba. Începeți să țipați la oamenii din jur pentru că nu vă ajută, nu vă susțin, nu vă dau indicii. Vreți să fie atenția doar pe voi, dar nu se întâmplă așa cum vă doriți. Fiți foarte atenți la graba pe plan personal. 

Rac sau ascendent în Rac 

Eclipsa nu este de Lună, dar este importantă. E un moment bun pentru cei care vor să se mute, să cumpere o casă sau să vândă un imobil/un teren. De asemenea, s-ar putea să lăsați de la voi ca să faceți pace cu cineva din familie. 

Leu sau ascendent în Leu 

Este o săptămână bună pentru decizii: schimbați locul de muncă, țara, școala, relația, banca… Schimbări. Dar vreau să mai rețineți ceva: la finalul săptămânii, trebuie să aveți grijă la prietenii pe care-i păstrați în viața voastră prea mult. Unii nu vă vor binele, a subliniat astrologul. 

Fecioară sau ascendent în Fecioară 

Știți cum e arhetipul Fecioarei? Pentru alții dă, dar pentru sine nu. Încercați să nu mai fiți zgârciți cu voi înșivă. În săptămâna ce urmează, unii dintre voi ar putea să fie mai generoși cu propria persoană. E un moment foarte bun să înlocuiți cu ceva nou lucrurile de care ați tras. 

Balanță sau ascendent în Balanță 

Protagoniștii săptămânii. Știți cum este săptămâna aceasta pentru voi? Poate să fie prima filă dintr-o altă poveste. De Lună Nouă nu se întâmplă lucruri, dar putem face noi și putem gândi diferit. Aș profita de evenimentul acesta în locul vostru și m-aș înnoi, a spus Simulescu. 

Scorpion sau ascendent în Scorpion 

Vouă vă place să suferiți zilele acestea, dar mult! Vă băgați în relațiile acelea care vă fac să suferiți, vă băgați în niște jocuri politice la serviciu, care se întorc împotriva voastră. Vă victimizați toată ziua, cât e de lungă, că vă este rău, dar nu vă duceți la doctor. 

Săgetător sau ascendent în Săgetător 

Vă veți trezi că, poate, din mai până acum ați cunoscut persoane pe care le-ați văzut așa, într-o lumină nemaipomenită, și s-ar putea să aveți un șoc, să vă dați seama că: „Ups, era cât pe ce să mă căsătoresc sau să mă mut…”. Mai puneți frână! 

Capricorn sau ascendent în Capricorn 

E o săptămână minunată pe plan profesional! Dacă ați așteptat momentul să căutați un loc de muncă, acum se întâmplă. Dacă ați așteptat momentul să cereți o poziție mai bună, perfect, acum e timpul. Dacă ați așteptat momentul să ieșiți la pensie, acum puteți să o faceți. 

Vărsător sau ascendent în Vărsător 

Trebuie să învățați niște lecții. Trebuie să învățați să fiți mai cumpătați. Nu vă bazați pe banii pe care îi veți face la un moment dat, ci bazați-vă pe ce aveți aici și acum. Nu forțați nimic toată săptămâna. 

Pești sau ascendent în Pești 

Săptămâna viitoare s-ar putea să vină și cu o pierdere. O pierdere financiară, o pierdere umană – nu neapărat moartea cuiva; se poate rupe, de pildă, o relație. În mod paradoxal, această pierdere poate să însemne un nou început.