Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru semnele zodiacale în emisiunea sa de la DC News TV, precizând că în următoarele două săptămâni pot apărea evenimente care, deși par obișnuite la început, se vor dovedi mult mai importante. 

Astăzi are loc o opoziție între Soare și Neptun, ceea ce crește riscul să fim înșelați sau influențați de cine nu trebuie. Totuși, Soarele formează și un trigon cu Uranus, așa că, poate, uneori trebuie să ne lăsăm păcăliți pentru a face o schimbare. 

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec

Pentru Berbec, ziua de astăzi vine cu un avertisment clar: fii atent la modul în care muncești și la relațiile cu colegii. Nu încerca să faci totul singur și nu promite mai mult decât poți duce. 

„În continuare, trebuie să ai foarte mare grijă la cum muncești, la relațiile pe care le ai cu colegii. Să nu crezi că le poți face pe toate și să nu promiți asta. Încearcă să stai mai mult în banca ta”, a punctat astrologul. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur

Pentru tine, urmează o perioadă în care vei simți nevoia să forțezi lucrurile din teama de a nu pierde sau de a fi respins. Încearcă să te calmezi și să înțelegi de unde vine această frică, pentru că dacă o lași să te domine, nu vei câștiga nimic. 

„Ți-am precizat și zilele trecute faptul că Venus se apropie de un careu cu Pluto. Cumva, s-ar putea să ai tendința să forțezi totul în această perioadă, de frică să nu pierzi ceva, să nu fii abandonat, să nu fii respins, dar eu îți spun să te liniștești și să îți dai seama de unde vine frica respectivă, pentru că, dacă o lași să te conducă, nu te ajută cu nimic”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de astăzi poate aduce confuzie. E posibil să te concentrezi pe lucruri mai puțin importante, evitând să recunoști problemele de la locul de muncă sau din familie. Încearcă să nu te lași prins în capcana negării și să privești lucrurile așa cum sunt. 

„Pentru voi nu e o zi bună, pentru că Soarele din casa a IV-a face opoziția cu Neptun și s-ar putea ca atenția ta să se ducă acolo unde nu trebuie. Cumva, întreaga configurație astrologică a momentului mă face să cred că tu ai niște tipare evitante acum. Sau ești într-o negare. Nu vrei să accepți că se întâmplă ceva care nu este OK la locul de muncă, nu vrei să accepți că este ceva nepotrivit în familie. Tu stai blocat în capul tău”, a menționat Simulescu.