În emisiunea sa zilnică de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a discutat despre influențele astrale ale ultimei zile din luna iulie și cum acestea pot afecta diferite zodii.

Deși nu sunt aspecte importante în această zi, Simulescu avertizează că ne pregătim pentru o perioadă de instabilitate:

„Suntem în ultima zi a lunii iulie. Nu avem aspecte importante, dar ne pregătim de unele care ne aduc destul de multă instabilitate, așa că să nu vă supărați dacă nu vă puteți baza pe nimeni și pe nimic”.

Previziuni pentru Vărsători

Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului sau cu ascendentul în Vărsător, Simulescu a oferit sfaturi utile privind viața amoroasă:

„Pentru cei singuri să știți că este o perioadă destul de bună, doar că trebuie să aibă grijă să nu se ia după o imagine, să nu se încreadă în ceva editat pe telefon sau pe laptop. Trebuie să cunoașteți oamenii și trebuie să aveți grijă să nu vă îndrăgostiți de dragoste. Iar pentru cei care sunt deja într-o relație, să știți că orice ceartă vă poate ajuta enorm.”

Previziuni pentru Pești

Simulescu a abordat și influențele astrale pentru Pești sau cei cu ascendentul în Pești:

„Aveți senzația că lumea se aliază și că voi nu sunteți luați în calcul. Vă gândiți, croșetați, ruminați în capul vostru, îi bănuiți pe toți tot timpul. Dar nu face nimeni alianță împotriva voastră. Cel mai simplu ar fi să mergeți la oameni și să-i întrebați dacă sunt proiecte în care nu ați fost incluși. Sinceritatea, comunicarea directă, autenticitatea vă pot face viața mult mai lină.”