Astăzi, Daniela Simulescu, astrolog la DC News, aduce în atenție influențele astrale complexe ale zilelor următoare. Cu Soarele apropiindu-se de un careu cu Neptun și o Lună Plină în Capricorn, ne așteaptă o perioadă marcată de confuzie și dificultăți în accesarea emoțiilor.

Confuzie și emoții

“Astăzi nu avem un aspect de care să ne luăm însă întreaga configurație este dubioasă, mai ales cea a zilelor următoare”, avertizează Daniela Simulescu.

Soarele se apropie de un careu cu Neptun, iar acest aspect aduce “foarte multă confuzie și un acces mult mai greu la emoțiile noastre”.

Practic, vom simți că emoțiile noastre sunt departe și greu de atins, iar când vom avea nevoie cel mai mult de ele, vor apărea dintr-o dată, destabilizându-ne.

Dileme financiare pentru Gemeni

Pentru Gemeni și cei cu ascendentul în această zodie, perioada următoare aduce nesiguranțe financiare.

“Parcă ați vrea să vă cumpărați ceva, parcă n-ați vrea să vă cumpărați ceva,” descrie Daniela Simulescu.

Recomandarea ei este să riscați moderat, fără a apela la inconștiență. Este important să găsiți un echilibru între dorința de a investi și prudența necesară pentru a evita deciziile impulsive.

Atenție la decizii pentru Lei

Leii și cei cu ascendentul în Leu trebuie să fie deosebit de atenți în zilele următoare. “Soarele, guvernatorul vostru, se apropie de careul cu Neptun”, explică astrologul.

Acest aspect astral sugerează că Leii trebuie să fie precauți în privința persoanelor în care investesc încredere.

“Aveți grijă pe cine pariați zilele acestea, că s-ar putea să aveți surprize neplăcute și graba strică treaba”, a conchis ea.