Horia Teodorescu, candidat PSD la Consiliul Județean Tulcea, a discutat la emisiunea DC Votez de pe DC News TV despre planurile sale de dezvoltare locală, subliniind necesitatea de a investi în infrastructură sportivă și educațională pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comunitate.

„Eu am încercat, pe lângă investițiile foarte mari, să mă uit pe zonele de nișă, unde copiii, chiar și adulții, duc lipsă de ceva. Nu sunt destule terenuri de sport, așa că trebuie să fac două, trei terenuri de fotbal și altele mai mici, acoperite, dar nu săli.

Mulți copii care vor să facă fotbal sau alte sporturi nu au suficiente terenuri de sport, măcar la un nivel mulțumitor”, a explicat Teodorescu.

Dezvoltarea infrastructurii pentru tineri și medici

Teodorescu a detaliat planurile sale de a construi un mini-cartier destinat tinerilor și medicilor, subliniind deficitul actual în această zonă.

„Am spus că vreau să fac un mini-cartier pentru tineri și pentru medici. Este o zonă deficitară care trebuie neapărat completată”, a adăugat el.

Priorități în educație

Candidatul PSD a evidențiat și importanța îmbunătățirii infrastructurii educaționale, menționând necesitatea construirii unei noi grădinițe.

„Vreau să fac neapărat o grădiniță. Nu sunt lucruri mari, dar sunt lucruri mărunte care contează foarte mult. Văd părinți care nu găsesc un loc într-o grădiniță. Fiecare părinte vrea să aibă siguranța că dacă își lasă copilul acolo, acesta este în siguranță.

Am ales niște locuri unde copiii pot să iasă afară, nu o grădiniță închisă într-un spațiu închis, chiar dacă are un salon. Este vară, trebuie să aibă unde să iasă”, a explicat Teodorescu.