Mirela Vescan, un nume de referință în lumea machiajului profesional, ne împărtășește din bogata sa experiență, subliniind importanța de a spune “nu” atunci când situația o cere. Într-un domeniu unde presiunea și cerințele pot fi copleșitoare, Mirela a dezvoltat abilitatea de a stabili limite sănătoase, protejând astfel atât integritatea artistică cât și bunăstarea echipei sale.

Puterea de a spune “nu”

“Am obținut un lucru foarte bun acum, să spun «nu». Am lucrat foarte mult, a fost greu, adică eu nu-mi las elevii să pățească ce-am pățit eu.

Să faci singură 50 de machiaje, nu există. Dacă sunt 50 de machiaje noi ne ducem 20 de persoane, ca să lucreze fiecare să-și facă prezentarea, să-și facă machiajul așa cum trebuie.” a explicat Mirela Vescan.

Echipa și eficiența

“Am avut cu Depot, cu Iulia și cu Cristina Bâtlan cu Musette, prezentarea de modă și zicea Cristina: «Mirela, toată lumea vrea smokey eyes, trebuie să facem smokey eyes și nu e timp Mirela, la cât vii că noi la 17:00 începem».

Eu eram foarte calmă, «câte persoane?» «15, Mirela e foarte mult, cum facem?» Zic «ok, stai calmă că se rezolvă.»” a povestit experta în make up.

Rezultatele muncii în echipă

“M-am dus la ora 13:00 cu 15 eleve, fiecare și-a făcut impecabil machiajul smokey eyes, într-o oră toată lumea era gata deci nu înțelegeau când le-au văzut pe toate așa cu gene cu tot și ce crezi, ale mele au început «hai, cine mai vrea machiaje?» și au început cu fetele care lucrează acolo să le macheze, pentru că erau cu chef de lucru.

Se poate dacă faci asta și dacă accepți, dar eu am învățat astăzi să spun, «nu pot să vin la prezentare.»” a conchis aceasta.