Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au dezbătut cele mai noi evenimente apărute în politica românească. Din nefericire, bătaia din Palatul Parlamentului a făcut agenda presei ieri, 21 mai, așa că cei trei participanți ai emisiunii Miercurea Neagră nu au putut să nu comenteze și acest subiect.

Vezi AICI bătaia dintre cei doi parlamentari.

Presa, interes scăzut pentru europarlamentare

„Cred că presa în general nu este interesată de europarlamentare și nu face dezbateri probabil, fiind un fenomen generalizat, pentru că publicul nu este interesat. Ați văzut mari discuții de europarlamentare? Să zicem că nu participă Mihai Tudose, dar ați văzut dezbateri organizate cu alții? Nici vorbă!”, a transmis Mugur Ciuvică la DC News TV.

„Oricum, confruntarea de acum nu mai este despre planuri și idei, ci despre mușcat și genunchi în ochi”, a adăugat Diana Tache.

VEZI ȘI: Iohannis, fără cuvinte când a vrut să răspundă unei întrebări despre violențele dintre Vîlceanu și Roman.

Onoare printre bătăuși

„Cred că la acest aspect se descurcă Tudose din Brăila”, a punctat Mugur Ciuvică.

„Ce m-a mirat a fost mușcătura. Eu nu-l văd pe Tudose mușcându-și adversarul. Îl văd folosindu-și lopețile, dând cu capul în gură, da, dar nu mușcând pe cineva. Totuși, omul este din Brăila, are o onoare de apărat, ce să mai… Dacă nu cumva e chiar din Brăilița. Este om, nu jucărie, din privința asta”, a explicat și Bogdan Chirieac.

„Cred că floarea Partidului Național Liberal va fi mușcata, cred că o să pună în geam la partid”, a conchis analistul Chirieac.

*Participanții emisiunii Miercurea Neagră nu încurajează sub nicio formă violența, menționând acest aspect de multiple ori în timpul transmisiunii.