Cătălin Munteanu, instructor de dans care a făcut performanță cu Radu Manole și Ioana Medruț, a explicat cum încearcă să-i țină pe tinerii campioni motivați pentru a câștiga și mai multe distincții.

Ar fi benefic să nu câștige premiul I din prima

„Le spunem că sunt buni, dar să aibă răbdare. De exemplu, Ioanei i s-a declanșat un clic al dansului în momentul în care a urcat pe scenă la nivel mondial. Pentru orice copil este același lucru, până nu urcă pe scenă nu va depăși o anumită limită. Scena ajută foarte mult.

Noi nu ne dorim să piardă, dar vrem să nu câștige din prima și să rămână pe locul I. Vrem să învețe să piardă prima oară, să nu se supere când nu mai câștigă locul I. Mai sunt copii care plâng că nu au luat locul I și încercăm să spunem că de fapt au câștigat locul III, nu au pierdut locul I”, a explicat Cătălin Munteanu, instructor iDance, la DC News TV.

Radu Manole, un talent deosebit

„Radu este un băiat special, talentat, dar și muncitor. Muncește ca un copil fără talent, deși este născut cu talent. Emoțiile sunt aceleași indiferent de competiție. Am avut de curând în Constanța o competiție de bachata și, deși a câștigat 9 titluri la nivel mondial, a luat cupa în brațe și a țopăit de fericire. Nu s-a schimbat cu nimic”, a conchis acesta.