Situația creșelor, grădinițelor și școlilor din Sectorul 1 al Bucureștiului este în continuare problematică, reafirmă George Tuță, candidat pentru funcția de primar.

S-a promis, dar nu s-a făcut

„Nu spunea Clotilde Armand în campania în care a câștigat primăria: creșe, grădinițe? Îmi aduc aminte. Eu locuiesc în Sectorul 2, nu că ar fi vreo diferență, cam tot aia e și în Sectorul 2. Tot așa și cu gunoaiele s-a întâmplat în Sectorul 2, doar că la o scară mai mică. Parcă acești oameni erau copie, făceau aceleași lucruri”, a transmis Răzvan Dumitrescu.

Ce s-a întâmplat cu proiectul „Grădinița Daneză”

„Știu să demoleze, să arunce la gunoi toate lucrurile bune care se întâmplă. Andrei Chiliman, de exemplu, a inițiat un proiect numit «Grădinița Daneză» în care copiii de acolo au un staff educațional care face cursuri de pregătire în exterior. Cooperarea aceasta internațională în zona de a avea grijă de cei mici mi se pare o chestie uriașă pe care Andrei Chiliman a făcut-o”, a explicat George Tuță.

800 de copii, rămași pe din afară

„Ce s-a întâmplat? Nu s-a mai făcut nimic proaspăt, nimic nou pentru acest domeniu. „Sunt 800 de copii care au rămas pe din afară. Nu s-a construit o școală nouă în acest mandat, în condițiile în care bugetul a existat. Sectorul 1 are un buget mare, problema este că este prost administrat din cauza incompetenței din primărie”, a adăugat candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 1.