Astrologia ne surprinde adesea cu momente care ne testează percepția și reacțiile. Un astfel de moment este conjuncția retrogradă, un fenomen care ne poate pune la încercare în moduri neașteptate. Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne împărtășește mai multe previziuni astrale despre această conjuncție.

Impactul lui Mercur retrograd 

“Iată că a venit ziua conjuncției dintre banditul de Mercur retrograd și Soare. Vedeți voi, când Mercur retrograd se întâlnește cu Soarele, e un moment important al retrogradării care s-ar putea să ne orbească, să ne zăpăcească, să ne aducă foarte mult haos și să ne ia mințile pentru o scurtă durată.” a transmis astrologul DC News.

Consecințele neglijenței și greșelilor umane 

“E ca atunci când ai un scurtcircuit și nu-ți dai seama, n-ai fost atent la niște detalii și tu de obicei ai fi fost atent, dar se întâmplă cu noi toți, suntem oameni și greșim. De fapt, asta vrea să ne arate această conjuncție. Că putem să greșim și că trebuie să recunoaștem că nu se întâmplă nimic. Dar acum depinde de cât de plini de noi suntem.” a adăugat aceasta.

Precauții și atenție în viața cotidiană 

“Greșelile sunt la tot pasul. Aveți grijă la tot ce înseamnă discuții autoritare, aveți grijă la tot ce înseamnă decizii, că s-ar putea să reveniți asupra lor. Fiți mai atenți la discursul pe care îl aveți cu oamenii dragi. Uitați-vă foarte bine prin casă dacă e ceva ce stă să se strice sau cu siguranță se va strica ceva, gândiți-vă la produsele electronice pe care le aveți în jur telefon, tabletă, laptop. Se mai strică și ele din când în când, în trafic pot fi accidente. Suntem puțin morbizi, să zicem așa.” a explicat Daniela Simulescu.