Într-un interviu recent acordat emisiuni “Oracolul Vedetelor” de pe DC News TV, Silviu Mircescu este cel care va veni de această dată cu povești din viața personală și ne va povești cum au ajuns Alex Velea și Antonia să îi devină nași.

Începuturile unei prietenii

“Eu cu Alexandru ne știm de foarte, foarte mulți ani, ne-am cunoscut la un moment dat la un format TV, trebuia să se facă o emisiune la un moment dat la un post TV și acolo era el, era în juriu. Era ceva pe muzică și eu am participat la acel format acum mulți ani de zile și trebuia tot la fel, să-ți alegi o echipă, să te duci la cineva în echipă. Și eu m-am dus la el pentru că eu am fost fanul lui de mic. Mie mi-a plăcut de mic Alex Velea, adică de când a apărut, știe și el chestia asta că sunt fanul lui numărul unu și bineînțeles că l-am ales pe el și de acolo am dezvoltat relația.” a explicat Silviu Mircescu.

Dezvoltarea unei legături

“După formatul respectiv. M-a luat el cu mașina, m-a lăsat unde trebuia să ajung. Chiar trebuia să ajung la facultate, că eram student atunci la teatru și m-a dus el cu mașina și am discutat, am făcut schimb de numere de telefon și de acolo s-a legat ușor-ușor o relație și iată-ne în ziua de astăzi în postura de naș-fin.” a povestit acesta.