Analistul politic Bogdan Chirieac l-a desemnat pe medicul Cătălin Cîrstoiu drept favorit în lupta pentru Primăria Capitalei.

Prima șansă la Capitală

Acesta a explicat că, deși a fost anunțat foarte târziu drept candidat pentru a doua cea mai votată funcție din România, popularitatea sa cu siguranță a crescut de zece ori într-o singură zi odată cu desemnarea din 20 martie.

Tot Bogdan Chirieac explică faptul că lupta se va da între Cătălin Cîrstoiu și Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 care se bucură în prezent de o mare popularitate.

Să așteptăm sondajele

„În opinia mea are prima șansă, fiindcă are două partide puternice în spate și are și un CV impresionant. Sigur, cred că contracandidatul său principal va fi Cristian Popescu Piedone care este foarte popular în București și este cunoscut.

Dar Cătălin Cîrstoiu, în materie de notorietate, cred că de ieri până astăzi a crescut de zece ori. Lumea va începe să afle cine este candidatul coaliției de la putere, cine este candidatul PSD și în același timp și candidatul PNL.

Cred că peste trei săptămâni la un sondaj o să vedem că doctorul Cătălin Cîrstoiu este și cunoscut și se luptă și de la egal la egal cu Cristian Popescu Piedone”, a explicat Chirieac la Antena 3 CNN.