Astrologul Daniela Simulescu cere celor cu marcajele Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești să nu mai amâne vizita la doctor.

Vorbim de vindecare, dar aceasta vine după o problemă de sănătate

„Întotdeauna axa Fecioară – Pești vorbește despre vindecare în primul rând. Dar vindecarea de multe ori vine după o problemă de sănătate. Așa că rugămintea mea – dacă vă știți cu marcajele Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești – este să mergeți la doctor. Nu mai amânați dacă știți că aveți o problemă sau măcar preveniți”, a spus Daniela Simulescu, duminică, la DC News TV.

Mai puțină autovindecare și mai mult mers la doctor

„Tot timpul spun că prevenția este foarte importantă. Voi, dragii mei, care aveți marcaj de Pești: și anul trecut, și anul acesta, și la anul când îl aveți pe Saturn în semnul vostru sănătatea nu e întotdeauna punctul vostru forte.

Este adevărat că voi sunteți mereu optimiști și nu vă lăsați, asta este adevărat. Dar nici nu trebuie să vă lăsați pe ideea că nu mergeți la doctor, că beți un ceai și gata, v-ați vindecat. Aveți chestia aceasta de autovindecare, de vorbit cu voi, dar nu funcționează tot timpul și s-ar putea să vă dăuneze. Așa că, dragii mei, aici țineți-vă de sănătate!”, a adăugat Daniela.