Analistul politic Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, și jurnalista Diana Tache, vă așteaptă cu o nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră” cu o analiză fulger privind alegerile electorale din 2024. Invitatul special al acestei ediții este Virgil Popovici, elev al Liceului Francez „Anna de Noailles” din București.

“Dar, mă interesează și românii, și francezii, că cetățenii francezi merg, că e liceul de stat al Franței, Anna de Noailles. Deci și ei apreciază USR-ul, deci pe noi, că eu sunt fan USR, și pe Dacian Cioloș care e la REPER, e desprins și tot îl apreciază?” a fost întrebarea jurnalistului Bogdan Chirieac pentru invitatul zilei, liceanul Virgil Popovici.

“Da.” a afirmat tânărul Virgil Popovici.

“Dar, ideea asta cu corupția sigur că este extraordinar de importantă. Noi o știm de când, practic, chiar dinainte să vă nașteți dvs. sau în perioada aia când erați bebeluș, de atunci știm că e o problemă cu corupția. Dar ideea e că USR-ul și cu Cioloș n-o să fure mai mult de 1 miliard, adică o să rămână la 1 miliard de euro maxim de furat? Ăsta e optimismul? Adică, bă, nene, n-o să furăm zeci de miliarde de euro, doar unu din când în când…” a adăugat președintele GIP, Mugur Ciuvică.