Într-un interviu captivant acordat DC News, Mihai Trăistariu dezvăluie drumul său în showbiz și provocările întâmpinate pe parcursul carierei. Într-o industrie adesea presată de stereotipuri și aparențe, artistul pune accentul pe autenticitate și naturalețe, calități care au contribuit la succesul său și la conectarea sa profundă cu fanii săi.

“Cred că ești una dintre persoanele publice cele mai sincere, care spune mereu lucrurilor pe nume. Vedem asta și am văzut și mai devreme și vedem întotdeauna, ceea ce este clar un plus, dar voiam să zic cum a venit asta de-a lungul timpului? Ai primit multe critici din partea fanilor sau oamenii rezonează cu această abordare” a întrebat Andreea Cercel.

“Când am intrat în showobiz, Costi Ioniță era în Constanța. Eu am fost la festivalul de la Mamaia, nu știu câți îl știu, în loc de voce a României și așa, era doar un festival mare. Festivalul de la Mamaia, care se reia de anul trecut, s-a reluat, e tot un concurs de muzică. M-am dus acolo la Mamaia. Costi Ioniță în sală, m-a luat, nu știu ce, am făcut trupa Valahia cu colegul lui de bancă. Trei băieți eram. Când ei vorbeau literar, țoți aveam facultate, dar eu făcusem la Iași, fiind din Piatra Neamț, moldovean cu accent moldovenesc, vorbeam așa foarte, ca la țară și ăștia când mă ascultau, m-au rugat frumos să nu vorbesc la interviuri, au zis te rugăm frumos, tu cântă că vorbim noi. Pe mine m-a complexat chestia asta, m-a enervat, m-a deranjat, zic cum adică, eu mă credea și băiat isteț, dar ani de zile n-am vorbit pentru că vorbeau ei, care vorbeau literar și corect gramatical, bine nu greșeam nimic gramatical, dar aveam acest accent care se ducea prea tare ca la țară. Asta cumva m-a blocat pe câțiva ani ei, după ce am spart Valahia și a trebuit să cânt singur a trebuit să-mi dezvolt chestia asta. S-a mai reparat și accentul între timp, eu sunt o combinație, nu sunt nici prea ca la București, dar nici ca la Piatra Neamț. Și atunci am mai corectat din accent.” a răspuns Mihai Trăistariu.

“Naturalețea asta am avut-o tot timpul, am și speculat-o pentru că am văzut că oameniilor le place să fii sincer și natural și am punctat-o și mai tare din mers. Am dat interviuri, mă duceam în emisiuni și îmi scriau oamenii, îmi lăsau comment acolo sau în privat: Vai, ce drăguț ești și îmi place că ești natural, că ești sincer, nu ca fițoșii care vin, care se dau nu știu ce. Și-am înțeles din mers că omul vreau să te vadă așa cum ești, ce atâta ne schimonosim?” a adăugat artistul.