În cadrul interviului captivant acordat jurnalistului Florin Răvdan pentru DC Sport, fotbalistul brazilian Eric de Oliveira dezvăluie aspecte sensibile ale experienței sale de viață și ale luptei sale cu problemele de sănătate. Cu sinceritate, acesta vorbește despre tratamentele cu anticoagulanți pe care le urmează și despre operația la inimă iminentă, menționând necesitatea schimbării valvei și deblocarea arterelor la picioare și braț.

“Am înțeles, aș vrea să te întreb un lucru ceva mai personal că ai avut niște probleme acum ceva timp, cum te simți, cum ești?” a întrebat jurnalistul Florin Răvdan.

“Nu s-au schimbat multe lucruri, doar că sunt mai bine pentru că am tratamente toată viață cu anticoagulanți, urmează să facă o operație la inima care trebuie se schimbe valva și bineînțeles după ce schimbă valvă să îmi deblochez arterele la picioare și la un braț, care s-au înfundat.” a răspuns Eric de Oliveira.

“Am înțeles, dar mai ești în pericol? Știu că la un moment dat ai și zis într-un interviu că ai fost la un pas de de moarte.” a adăugat Florin Răvdan.

“În pericol suntem toți, nu știi când poate să se întâmpla ceva, ce să zic? Eu sunt bine acum în momentul de față. Am avut un AVC, acum am mai multă grijă de mine bineînțeles și trebuie să-mi termin niște chestii pe care trebuie să le fac la dinți și în momentul în care le fac pot să-mi programez operația.” a explicat fotbalistul Eric de Oliveira.