Într-un interviu captivant acordat DC Sport, fotbalistul brazilian Eric de Oliveira dezvăluie legătura sa profundă cu România și experiențele de neuitat în fotbalul local. Întrebat de jurnalistul Florin Răvdan despre alegerea de a veni în țara noastră, Eric subliniază că iubirea reciprocă cu publicul român și bucuria pe care a simțit-o jucând fotbal în diverse orașe, inclusiv Galați, Târgu Jiu, Voluntari și Constanța, l-au convins să rămână și să numească Mediașul “casa sa”.

“Am înțeles și cum vezi faptul că ai venit în România, ar fost mai bine pentru tine, pentru cariera ta, să te duci în altă parte sau faptul că ai venit în România, de asta…” a adus în discuție Florin Răvdan.

“Da, nu putem să comparăm sau să zicem că dacă ar fi mai bine altundeva sau, eu sunt mulțumit din ceea ce am trăit aici, trăiesc încă aici. Nu mă gândesc să plec, dacă stăm să ne gândim și dacă și dacă, a fost foarte bine, iubesc România, știu că românii mă iubesc și cred că asta contează foarte mult, pentru că am avut o carieră felicită aici, n-am căutat altceva decât să joc fotbal fericit.” a explicat Eric de Oliveira.

“Am înțeles, ai juca la patru echipe din România ai jucat la Galați Metan, la Pandurii Târgu Jiu, la Voluntari și la Viitorul Constanța actual Farul. La care dintre ele te-ai simți cel mai bine?” a întrebat jurnalistul.

“La Mediaș e casa mea acolo. Bineînțeles că la Mediaș cred că dintre toate m-am simțit extraordinar. La Panduri am avut perioada mea, una din, dacă nu cea mai bună, cu europa league cu tot. Și în Constanța m-am așteptat să fiu primit cum sunt primit aici. Și spuneam soției mele că dacă m-aș muta din Mediaș m-aș muta de tot la Constanța.” a conchis Eric de Oliveira.