Într-un interviu captivant la Mi-Th influencer cu invitata Cristina Groza, maestră în arta Feng Shui, descoperim că energiile care au susținut casele în ultimii 20 de ani își vor schimba natura odată cu intrarea în această nouă eră. Potrivit maestrei Feng Shui, schemele energetice rămân constante, însă entropia universului aduce schimbări ce impun reamenajarea și redecorarea spațiilor noastre. Este un moment favorabil pentru cei care au deja implementat Feng Shui în casele lor, invitându-i să-și revizuiască aranjamentele pentru a beneficia de energii proaspete și revitalizatoare. Pentru cei neinițiați în această știință, Cristina Groza subliniază că acum este momentul potrivit pentru a apela la minunata artă a Feng Shui.

“Toate casele cărora li s-a făcut, li s-au calculat schema energetică din Feng Shui vor rămâne cu aceleași energii, dar pentru că totul este schimbător în acest univers și totul este trecător și suntem supuși schimbării, iar timpul este factorul care ne afectează pe toți, energiile expiră, au termen de valabilitate, ca și noi da, entropie, totul are termen de valabilitate.” a transmis Cristina Groza.

“Așa că, energiile acestea pe care le-am avut în ultimii 20 de ani, care unele dintre ele au fost bune și ne-au susținut, de acum, din epoca aceasta nouă în care intrăm vor expira, unele expiră, altele devin bune. Schemele caselor rămân la fel, doar că va trebui să reamenajăm, să re-decorăm. Deci este un moment foarte prielnic pentru cei care deja și-au făcut Feng Shui-ul să reamenajeze, să-și schimbe iarăși poziția mobilierului. Iar pentru cei care încă nu au apelat la minunata știință Feng Shui să o facă, pentru că pot primi un booster,o propulsare în toate proiectele lor.” a mai explicat maestra Feng Shui.