În cadrul unui interviu recent, maestra Feng Shui, Cristina Groza, aduce în discuție previziunile pentru anul 2024 și importanța acestora în construirea unui fundament solid. Cristina Groza explică că previziunile nu sunt dictative, ci oferă probabilități, având în spate o acuratețe remarcabilă de aproximativ 60-70%. De asemenea, dezvăluie esența Feng Shui-ului ca o știință cu puternică influență asupra stării individuale de bine în propriul spațiu locuit.

“Vorbim despre previziunile din 2024, de abia aștept, pentru că de fiecare dată când tu vii cu niște previziuni, ele sunt baza pe care putem construi, așa că ne înveți cum să ne uităm la anul 2024.” a adus în discuție Thea Haimovitz.

“Întotdeauna este bine să fim pregătiți cu informație. De exemplu, aceste previziuni nu sunt, nu ne spun ce să facem sau nu ne ghicesc, nu ne spun despre viitor. Ele ne dau niște probabilități, pentru că chinezii sunt foarte buni la așa ceva. Sunt foarte buni la formule și la matematică și la tot felul de grafice. Și ei ne dau niște probabilități ca la timpul probabil, doar că au o acuratețe destul de bunuță, aș putea spune un 60-70%.” a răspuns Cristina Groza.

“Știu că este puțin 5 minute, dar ar trebui să facem o introducere în ceea ce faci ca să ne înțeleagă toată lumea, ce înseamnă Feng Shui?” a întrebat Mirela Vescan.

“Cum îți așezi, așa dormi, ca să dau o expresie românească. Unde ne așternem și cum ne așternem, așa vom avea viitorul așezat în fața noastră. Deci, practic Feng Shui se ocupă cu modul în care ne așezăm în case, cum ne așezăm mobilierul, în așa fel încât poziția noastră în casă să ne încarce și este știința care se ocupă cu starea omului de bine în propriul spațiu, în spațiul locuit. Este o știință, nu are de-a face cu superstiții, nu este împotriva credințelor noastre spirituale sau religioase, este o știință de sine stătătoare.” a explicat maestra Feng Shui.