Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre dispoziția astrelor în timpul concediilor. Astfel, unele zodii sunt predispuse să ducă aceste zile caniculare într-un mod lent și fără griji.

Zilele letargiei

„Soarele se apropie de un Sextil cu Uranus, dar și de un Trigon cu Neptun. Ce înseamnă asta? Ei bine, s-ar putea să fim mai letargici, să așteptăm să pice de undeva din cer. O să-mi ziceți «Daniela, este vacanță, este concediu, hai să ne luăm prea în serios». Eu sunt de acord cu voi până la urmă”, a transmis aceasta în emisiunea zilnică de la DC News TV.

Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni

„Dacă mă gândesc și la tine este un moment din acela cu «Să-i lăsăm pe alții să se ocupe», iar tu să-ți vezi propriul interes. E o zi bună pentru asta: să nu ceri proiecte în plus, să nu te dai în stambă, să nu te forțezi cu absolut nimic”, a transmis Daniela Simulescu.

Rac sau cei cu ascendentul în Rac

„Soarele este în semnul vostru, dragii mei. Sunteți de genul «Ce pică, aia e». Ce-o fi o fi până la urmă. Astăzi nu trebuie să vă enervați, să vă supărați, să nu insistați asupra unor informații, detalii, situații. Nu are rost! Astăzi tratați totul așa mai «festina lente»”, a conchis astrologul.