Daniela Simulescu, astrolog la DC News, a discutat despre influența unei importante conjuncții astrologice care are loc pe 13 iunie. Conjuncția dintre Mercur și Soare aduce atât provocări, cât și oportunități, afectând capacitatea noastră de concentrare și critică.

Conjuncția Mercur-Soare și efectele sale

„Iată că a venit și această zi de 13 iunie. Avem o conjuncție între Mercur și Soare. Ce ne aduce o asemenea conjuncție? Suntem orbiți de niște vorbe, credem orice și oricum, dar poate să aibă și o parte bună acest tranzit. Ne ajută să ne concentrăm asupra unui subiect”, a explicat Daniela Simulescu.

Ea a subliniat că în ciuda tendinței de a crede orice ni se spune, acest tranzit poate fi benefic pentru focalizare, mai ales într-o perioadă în care suntem distrași de tehnologie: „Trebuie să recunoaștem, în ultimul timp ne lipsește concentrarea cu desăvârșire pentru că stăm tot timpul pe telefon”.

Recomandări pentru zodia Capricorn

„Pentru Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn, s-ar putea să fie momente în care te vei simți blocat pe un proiect la locul de muncă și ți se pare că e sfârșitul lumii. Nu e niciun sfârșit de lume. Fii mai flexibil, dacă poți e perfect”, a explicat ea.

Astrologul a mai subliniat pentru cei născuți sub acest semn că necesitatea de flexibilitatea și adaptabilitatea sunt esențiale pentru a depăși blocajele profesionale.

Sfaturi pentru zodia Pești

Peștii sau cei cu ascendent în Pești trebuie să fie atenți la influența cuvintelor celor dragi. „Pui prea mult preț pe vorbele unei persoane dragi, mai ales din familie, și ți se pare că nu mai poți să ieși de acolo. Ești orbit de o replică,” a avertizat Simulescu.

Ea a recomandat pauze și momente de relaxare pentru a gestiona aceste influențe: „Ocupă-te să asculți o melodie, să iei pauze, să respiri și o să-ți dai seama că s-a atins un subiect sensibil care este nerezolvat în tine și că depinde doar de tine câtă putere îi dai”.