Daniela Simulescu a oferit noi previziuni pentru zodii în emisiunea sa de la DC News TV. „Avem nevoie de un weekend liniștit. De ce? Tocmai ce am avut o eclipsă nu foarte plăcută, o eclipsă de lună, ultima eclipsă din 2024. Săptămâna a început cu un careu între Soare și Marte, deci chiar avem nevoie de câteva aspecte care să ne ajute să ne răsfățăm, să ne relaxăm, să călătorim, să ne jucăm, să ne bucurăm de viață. Și ce credeți? Astrele ne fac pe plac!”, a anunțat astrologul. 

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Pentru Raci, ziua de azi vine cu un impuls neașteptat de energie și entuziasm pentru tot ce înseamnă muncă, fie că este vorba de sarcini la serviciu sau de treburile casnice. 

„Venus se duce în casa a VI-a și o să aveți un drag de muncă așa cum n-ați mai avut de mult timp. Și, atenție, nu mă refer doar la locul de muncă, ci mă refer și la treburile gospodărești. Poate că cineva din familie are nevoie de ajutor să pună murături, să facă curățenie, să aranjeze grădina, să facă, poate, cumpărături. Vă oferiți. Voi iubiți să fiți harnici”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Leu sau cei cu ascendent în Leu  

Pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu, perioada aceasta este despre romantism și bucuria de a trăi momente frumoase. Vă veți simți inspirați să oferiți și să primiți iubire, să vă răsfățați și să vă bucurați de micile plăceri ale vieții. 

„Venus se duce în casa a V-a: romantismul la puterea infinit. Cu Venus în casa a V-a, vreți să fiți iubitori, vreți să iubiți, vreți romantism, vreți cadouri, vreți declarații. Sunteți foarte creativi. Relația cu copiii se poate îmbunătăți sau începeți să vă gândiți să aveți copii. Profitați de tot ce vă oferă viața: un strugure, o prăjitură, un cocktail delicios pe care nu l-ați mai gustat de foarte mult timp. Weekendul acesta trebuie să fiți foarte egoiști”, a subliniat astrologul.