Astăzi, 1 octombrie, are loc o conjuncție între Mercur și Soare, iar asta ne face să ignorăm anumite lucruri și să ne prefacem că nu vedem greșelile celorlalți, doar ca să evităm conflictele, a spus astrologul Daniela Simulescu la DC News TV. 

Rac sau cei cu ascendentul în Rac 

Pentru Rac, ziua de astăzi aduce mici provocări legate de casă și familie. Poți primi vești care te neliniștesc, iar schimbările de dispoziție te fac să te retragi în tine. Ești tăcut și nu prea vrei să împărtășești ce te apasă, ceea ce îi poate face pe cei din jur să nu înțeleagă pe deplin prin ce treci. 

„Se mai strică ceva prin casă, mai primești câte o veste de la neam care te pune pe gânduri și ești destul de neliniștit, ai toane, dar nici nu prea comunici tu. Nu spui ce ți se întâmplă, ca să te poată înțelege și cei din jurul tău”, a spus astrologul. 

Leu sau cei cu ascendentul în Leu

Pentru Leu, ziua de astăzi vine cu atenționări legate de călătorii și treburile administrative. Fii precaut când vine vorba de drumuri, acte importante sau decizii care implică încredere. Ai grijă la ce semnezi și la persoanele pe care te bazezi. 

„Trebuie să ai foarte mare grijă la drumurile pe care le vei face, la chestiunile administrative, la ce acte semnezi și pe cine crezi.” 

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară

Pentru Fecioară, ziua de astăzi vine cu cheltuieli neașteptate. Fie că îți dorești sau nu, va trebui să scoți niște bani din buzunar. E posibil ca în zilele următoare să realizezi că ai făcut o greșeală, dar nu-i nimic, se întâmplă – nimeni nu e perfect. 

„Mercur e guvernatorul tău, se întâlnește cu Soarele în casa a II-a, vrei nu vrei, scoți niște bani din buzunar. Că s-ar putea în zilele următoare să-ți dai seama că ai făcut o greșeală, asta este, ce să facem, nu suntem roboți, o mai comitem din când în când”, a precizat Daniela Simulescu.