Astăzi, Mercur se apropie de o poziție cu Neptun, așa că nu este momentul ideal pentru decizii logice, a explicat Daniela Simulescu la DC News TV. Potrivit astrologului, în această perioadă trebuie să fim atenți, să nu ne lăsăm păcăliți și nici să încercăm să înșelăm pe cineva. 

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua de astăzi vine cu o mică provocare: ai așteptări mari de la prieteni, dar e posibil să descoperi că ei nu îți pot oferi mereu ceea ce îți dorești. Încearcă să îți „ajustezi” așteptările și să fii mai îngăduitor cu cei din jur. 

„Cred că aveți așteptări foarte mari legate de anumiți prieteni. Aveți niște scenarii în capul vostru cum că aceștia trebuie să fie devotați, să vă urmeze, să nu le pese de ce se întâmplă în viețile lor, să le pese mai mult de voi. Nimic mai fals! Ajustați puțin butonul așteptărilor”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de astăzi vine cu un avertisment legat de promisiunile făcute la locul de muncă. E posibil să ți se spună multe lucruri, dar fii precaut: asigură-te că ai dovezi clare pentru tot ce faci, ca să nu ai surprize neplăcute.  

„Există riscul să vi se promită multe la locul de muncă, voi să le credeți și să acționați ca atare. Iar pe urmă, mâine, să aveți o surpriză și să fiți întrebați: «Dar cine ți-a zis să faci asta?». Trebuie să aveți dovezi pentru absolut tot ce veți întreprinde în perioada următoare”. 

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn

Pentru Capricorni, ziua de astăzi vine cu posibile complicații legate de călătorii sau examene. E bine să fii pregătit pentru mici încurcături și, totodată, să te concentrezi pe dreptatea ta, nu pe a altora. 

„Dacă veți călători în perioada următoare, așteptați-vă la tot felul de încurcături. Dacă aveți de susținut un examen, de asemenea. Și aș mai avea ceva în vedere: nu luptați pentru dreptatea altora, luptați doar pentru dreptatea voastră”, a atenționat astrologul.