Astăzi, 24 septembrie, Mercur din Fecioară și Uranus din Taur formează un trigon, fiind una dintre acele zile în care „am face bine să gândim diferit”, a îndemnat astrologul Daniela Simulescu în emisiunea sa de la DC News TV. Așadar, dacă vrei să progresezi, astăzi e momentul perfect să înveți ceva nou. 

Balanță sau cei cu ascendent în Balanță

Pentru Balanță, ziua de astăzi aduce dorința de a proteja totul în jur – fie că este vorba de timp, bani sau relații. Totuși, nu uita să-ți protejezi și energia, căci e posibil să te simți epuizat în efortul de a face bine altora. Astăzi, pune-te pe primul loc. 

„Tu nu vrei să pierzi nimic, absolut nimic: timp, bani, persoane. Ești precum o cloșcă. Protejezi tot ce este în jurul tău. Dar încearcă să-ți protejezi și energia. Vrei să faci bine celorlalți, să știi că le e bine, dar, în același timp, s-ar putea ca tu să fii destul de epuizat făcând lucrul acesta. Pune-te pe primul loc”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.  

Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion

Pentru Scorpion, ziua de astăzi aduce momente în care partenerul și anturajul par să fie pe aceeași lungime de undă. Cu toate acestea, nu lăsa deciziile doar în mâinile lor. 

„E genul acela de aspect în care, să zicem, partenerul e de acord cu anturajul tău, faceți anumite planuri, vă puneți cu toții de acord… Vreau doar să ai ceva în atenție: cum Venus este în semnul tău, iar Marte este în casa a IX-a, nu-i lăsa doar pe ei să decidă pentru tine, implică-te și tu”, a punctat astrologul. 

Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător

Ziua de astăzi este ideală pentru a avea o discuție cu superiorii. Dacă te înțelegi bine cu colegii, totul merge perfect, dar șefii merită astăzi o atenție specială. Poate fi momentul potrivit să le ceri sprijin pentru un proiect, pentru a menține o relație bună cu ei. 

„O zi minunată dacă vrei să porți o discuție cu șefii. Cu colegii, dacă te înțelegi bine, e perfect. Dar cu șefii, chiar și lingușindu-i, să spunem așa, poate că e una dintre acele zile în care vrei să-l lauzi, vrei să îi ceri să te ajute la un proiect, chiar dacă poate tu n-ai nevoie, dar e bine, din când în când, să mai bagi șefii în seamă”, a mai spus Simulescu.