Astăzi, Venus intră în Scorpion, unde va rămâne până pe 17 octombrie, a explicat astrologul Daniela Simulescu la DC News TV. Venus, asociată cu Afrodita, simbolizează iubirea, relațiile, plăcerea și banii. Intrarea sa în Scorpion, un semn al extremelor, ne va face mai geloși, mai posesivi și mai manipulatori. În această perioadă, vom simți o dorință puternică de a lupta pentru ceea ce ne dorim cu adevărat. 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua de astăzi se anunță plină de oportunități la locul de muncă. Este momentul perfect pentru a descoperi lucruri care îți plac cu adevărat și pentru a te implica activ în proiectele tale. Totuși, ai grijă să eviți conflictele dintre colegi.  

„Venus se duce în casa a VI-a și te ajută să muncești cu drag și cu spor, să găsești ceva ce-ți place foarte mult la locul de muncă și să te implici cu adevărat acolo. Stai departe de animozitățile dintre colegi; să nu te simți pe trădat sau înșelat. Încearcă să nu te devotezi prea mult fără să ți se dea ceva în schimb”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV. 

Rac sau cei cu ascendent în Rac

Pentru Rac, ziua de astăzi aduce un strop de magie în iubire. Venus intră în casa a V-a, creând un cadru ideal pentru romantism și pasiune. Este momentul să te lași purtat de sentimente și să acorzi timp pentru activitățile care te împlinesc cu adevărat. Lasă-ți inima deschisă și bucură-te de oportunitățile care apar. 

„Venus se duce în casa a V-a și, să știi, e o perioadă bună pentru romantism. Cumva, Cupidon te va ajuta dacă și tu te uiți mai frumos către el sau dacă și tu îți aloci timp pentru ceea ce te pasionează cu adevărat”, a subliniat astrologul.  

Leu sau cei cu ascendent în Leu

Ziua de astăzi te încurajează să fii mai atent la investițiile din căminul tău. Venus intră în casa a IV-a, iar acest lucru îți oferă ocazia de a reflecta asupra modului în care îți poți transforma spațiul de acasă. Poate e momentul să renunți la anumite lucruri pentru a crea un mediu mai confortabil și primitor. 

„Întreaga configurație a perioadei – nu doar faptul că Venus intră, iată, în casa a IV-a – te face să fii mult mai conștient la investițiile pe care tu le faci în lucrurile din jur, în locuință, în căminul tău. Poate că e cazul să mai renunți la anumite resurse, tocmai pentru a-ți crea un spațiu cât mai primitor, cât mai confortabil”, a precizat Simulescu.