Luna Nouă în Fecioară din 3 septembrie marchează începutul unei etape importante pentru toate semnele zodiacale, a explicat astrologul Daniela Simulescu într-o nouă apariție la DC News TV. 

„Toamna se numără bobocii! Iar astrele știu bine asta. Așa că, încă din primele zile de toamnă, ne pregătesc evenimente menite să ne ajute la eficientizare și muncă. Luna Nouă din 3 septembrie este momentul perfect pentru a pune bazele unor noi proiecte, pentru a curăța și a ne organiza spațiul și gândurile”, a spus astrologul.  

Cei trei nativi care profită de această energie

În 3 septembrie vom avea Lună Nouă în Fecioară, un eveniment care vine „cu o încărcătură particulară”. 

„Acest semn este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Luna Nouă din Fecioara ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea. Cei care vor profita de energia Lunii Noi sunt Taurii, Fecioarele și Capricornii”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.  

Data de 3 septembrie este, potrivit astrologului, „cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă”. Așadar, dacă plănuiești să începi curățenia de toamnă, fie că e vorba de casă, beci, grădină sau casa de vacanță, 3 septembrie este ziua perfectă pentru asta. De ce? 

„Odată cu Luna Nouă, știm, în teorie, se întâlnesc Soarele și Luna și începe un nou ciclu lunar. E ziua aceea bună pentru începuturi, pentru intenții, ritualuri… Când avem Lună Nouă, se întâmplă, de obicei, lucruri de care noi nu ne dăm seama. Dar, dacă vrem să o folosim, ziua de 3 septembrie e perfectă pentru a demara o nouă acțiune”, a punctat astrologul. 

Curățenie cu „condimente” în casă și în suflet

Luna Nouă în Fecioară ne aduce ocazia perfectă pentru a face curățenie, atât în viața noastră de zi cu zi, cât și în plan emoțional. 

„Această Lună Nouă are parte de câteva aspecte care s-ar putea să facă din această curățenie una mai condimentată… Sunt niște aspecte care nu te lasă să faci curățenie așa cum ai fi visat tu.  

Când zic curățenie, vreau să vă gândiți și pe plan metaforic, pentru că nu este vorba doar despre curățenia din casă. Poate vreți să faceți curățenie într-o relație sau în cercul de prieteni. Poate vreți să faceți curățenie în sufletul vostru. Deci, și la propriu, și la figurat”, a precizat Simulescu.