Astrologul Daniela Simulescu a oferit noi previziuni în emisiunea de la DC News TV, subliniind că săptămâna aceasta va fi marcată de răsturnări de situație în dragoste și în chestiuni financiare.  

„De obicei, când avem un trigon Venus-Uranus, ca să-l gestionăm cât mai simplu, e nevoie de un pic de noutate și de prospețime în zona amoroasă. Pentru unii, noutate înseamnă noutate pe bune, nu să schimbe ceva în cadrul cuplului pe care deja îl formează. 

Un asemenea lucru este foarte bun și pentru a schimba ceva în modul în care ne îmbrăcăm, ne coafăm, ne aranjăm… să mai schimbăm niște detalii”, a precizat astrologul.  

Previziuni pentru Rac sau cei cu ascendent în Rac

Această săptămână aduce o energie deosebită în modul în care comunici și te prezinți în fața celorlalți. Fie că te afli la job sau într-un alt context social, ai ocazia să impresionezi și să câștigi aprecierea celor din jur prin puterea cuvintelor tale. E momentul ideal pentru a-ți folosi abilitățile de comunicare pentru a cuceri și a te afirma în mediul în care te afli. 

„Discursul tău de astăzi poate fi nemaipomenit. Prin el, poți cuceri, poți câștiga și te poate face competitiv, fie la locul de muncă, fie într-un alt cerc social”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.

Previziuni pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu

În această perioadă, sectorul financiar se află în prim-plan, aducând atât oportunități, cât și provocări. Venus în casa a II-a te încurajează să te răsfeți și să faci achiziții care îți aduc bucurie, dar trebuie să fii atent și să eviți capcanele financiare. 

„Venus este în casa a II-a, a făcut ea aspecte, va mai face unele… E posibil să te și păcălești puțin pe plan financiar, dar știi cum e: trebuie să te și răsfeți, să îți și cumperi ceva. Este, totodată, o perioadă foarte bună să-ți ceri drepturile. Acum nu înseamnă că o să primești tot timpul 100% cât ceri, dar e important să ceri”, a menționat astrologul.