Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru weekend pentru fiecare semn zodiacal. Intrarea Soarelui în Fecioară aduce nativilor un plus de hărnicie, simplitate și modestie. 

Astăzi, 23 august, se formează un careu între Venus și Marte, ceea ce provoacă un exces de zel și o nemulțumire constantă. Ne dorim mai mult și nimic nu pare suficient, fie pe plan amoros, fie pe plan profesional. Devenim iritați din lucruri mărunte și, în același timp, avem curajul de a exprima gânduri pe care le-am ținut ascunse mult timp. 

Berbec sau ascendent în Berbec

Pentru Berbeci, ziua de astăzi aduce provocări legate de echilibrul între muncă și dorința de a se relaxa. Fiind sfârșit de săptămână, vei fi tentat să cauți scurtături, fără a ține cont de nevoile colegilor. Această atitudine ar putea genera disensiuni și nemulțumiri, iar mesajele și e-mailurile s-ar putea aduna mai mult decât de obicei. 

„Marte, guvernatorul tău, e provocat de Venus din casa a VI-a. Astăzi, dacă ai putea să termini munca mai repede și să te duci să te distrezi, ar fi perfect. Doar că tu ai vrea să faci asta prin niște scurtături, neținând cont de faptul că și colegii trebuie să muncească și au nevoie de tine. Vei avea parte de disensiuni, de nemulțumiri, de mesaje, de mailuri”, a spus astrologul Daniela Simulescu în platoul DC News. 

Taur sau ascendent în Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, acest weekend poate aduce tentații financiare și dorința de a se compara cu alții. Vei face cheltuieli impulsive doar pentru a arăta că nu ești mai prejos decât cei din jur. 

„Venus, guvernatoarea ta, este în casa a V-a și este provocată de Marte din casa a II-a. Ce aduce acest weekend pentru tine? Cheltuieli inutile și dorința de a demonstra: «Mă duc să-mi cumpăr o rochie pentru că vreau să fiu și eu ca jumătate din lista mea de pe Facebook». Simți nevoia să arăți că nu ești mai prejos decât alții”, a precizat astrologul.