Astrologul Daniela Simulescu a prezentat o analiză aprofundată despre influența lui Mercur retrograd, care se întoarce în semnul Leului, asupra semnelor zodiacale. 

Mercur retrograd în zodia Leu aduce o perioadă în care comunicarea, exprimarea de sine și relațiile interpersonale pot fi provocatoare. Astrologii te sfătuiesc să îți acorzi un timp prețios pentru a te reconecta cu tine însuți. 

Berbec sau ascendent în Berbec  

Mercur retrogradează din casa a VI-a în casa a V-a, aducând o schimbare în influența pe care o are această planetă asupra diverselor aspecte ale vieții tale. 

Astrele îți sugerează să iei o pauză de la muncă și să te concentrezi mai mult pe distracție, iubire și reconectare cu tine însuți.  

„Mai dă-o încolo de muncă! Să ne mai și distrăm, să ne mai bucurăm, să mai iubim, să ne mai jucăm cu Domnul Cupidon, dacă se poate. Cu alte cuvinte, astăzi, totul este despre tine. Te întorci puțin asupra propriei persoane”, a spus Simulescu la DC News TV. 

Taur sau ascendent în Taur  

Mercur retrograd se mută în casa a IV-a, așa că fii atent să nu ai probleme cu lucruri care nu funcționează cum trebuie în casă. Acordă o atenție sporită gospodăriei pentru a preveni eventuale probleme sau reparații costisitoare.  

„Poate previi o stricăciune, poate previi o reparație scumpă sau, poate, te salvezi de ceva. Așa că fii mult mai atent la gospodăria ta”, a punctat Daniela Simulescu.