În emisiunea sa de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a discutat despre influențele astrologice ale perioadei, cu un accent special pe opoziția dintre Soare și Pluto.

Acest aspect astrologic poate provoca sentimente de competiție și ne poate pune în situații tensionate în care încercăm să demonstrăm ceva, atât față de noi înșine, cât și față de ceilalți.

Daniela Simulescu a explicat: „După careul dintre Mercur și Uranus avem o opoziție între Soare și Pluto. Este genul acela de aspect care ne face să jucăm două roluri. Cert este că indiferent care dintre cele două ar fi, avem senzația că cineva încearcă să ne facă sau cineva încearcă să pară mai deștept decât noi. Ne băgăm în niște situații care s-ar putea să nu ne ajute foarte mult, doar că avem noi pe dinăuntru un meci, o luptă.”

Pentru Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni:

Opoziția Soare-Pluto afectează axa casei a 3-a și a 9-a, ceea ce poate aduce provocări legate de comunicare și convingeri. Simulescu a detaliat:

„Trebuie să ai mare grijă pe cine încerci să convingi că ai dreptate sau în ce discuții te bagi privind cine are dreptate. Mai mult, trebuie să ai grijă cui te lauzi că știi tu mai bine decât cineva, pentru că imediat ți se va da peste orgoliu.”

Pentru Rac sau cei cu ascendentul în Rac:

Racii vor simți influența opoziției pe partea financiară. Este esențial să gestioneze cu atenție resursele și să nu se bazeze pe venituri viitoare pentru cheltuieli curente. Astrologul a oferit următorul sfat:

„Tu simți că ai bani să faci tot ceea ce-ți dorești tu, dar de fapt nu poți să faci tot ce-ți dorești tu și va trebui să-ți găsești un echilibru între banii pe care crezi că-i ai acum și banii pe care crezi că-i vei avea la un moment dat. Nu cheltui banii pe care îi vei primi în viitor, cheltuie ce ai aici și acum.”