Jurnalista Diana Tache a descris momentul de după tentativa de asasinat a lui Donald Trump de săptămâna trecută drept o dovadă clară și rar întâlnită de patriotism.

Invitată în emisiunea Miercurea Neagră alături de Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, Tache s-a declarat în mod normal neimpresionabilă când vine vorba de patriotismul de duzină, însă întâmplarea din Pennsylvania este cu totul și cu totul diferită.

Imediat după ce a fost împușcat în ureche, fostul președinte american a ridicat pumnul în aer și a strigat „Luptați!” de trei ori.

Până și polițiștii locali vin cu „expertiză”

„Sunt tot felul de detalii tehnice și conspirații povestite și filme care se pun în scenă acum. Până și polițiștii locali, cei care vin și taie tichete pentru primării, au început să-și dea cu părerea despre glonț, cum a venit, cum a trecut, că a vrut Biden să-l elimine, că și-a asigurat Trump câștigul”, a comentat Diana Tache la Miercurea Neagră de la DC News TV.

Noroc că la noi e cu bancuri, nu cu gloanțe!

„Nu, astea sunt chestiuni care sunt povestite la nivelul acesta de oameni care înțeleg puțin spre nimic. Pentru mine, relevant din toată situația aceasta este patriotismul care a reieșit, pentru că văd toată Planeta cum nu are manifestări de genul acesta.

Este implicată toată Planeta în tot felul de războaie aberante care ne afectează pe toți ceilalți. Asta mi s-a părut lecția principală și cred cumva că încă suntem la faza de bancuri, glume, că avem și noi alegeri. Iar asta nu este rău, că nu am nevoie de gloanțe și în România, este bine așa și doar cu bancuri”, a conchis jurnalista.