Daniela Simulescu, astrolog DC News, este invitată în platourile DC News TV pentru a ne dezvălui ce ne rezervă astrele săptămâna viitoare.

Ne așteaptă evenimente interesante care ne pot aduce atât momente de calm și relaxare, cât și confuzie și haos.

Mercur și Venus în Rac: Mai blânzi și mai emoționali

Săptămâna viitoare începe cu o schimbare semnificativă în cosmos: „Chiar de mâine astrele ne pregătesc așa două evenimente importante”, afirmă Daniela Simulescu.

„Mercur și Venus, planetele comunicării și iubirii, vor intra în semnul Racului, un semn al emoțiilor și atașamentului.

Iar în perioada următoare vom fi mai împăciuitori, mai drăguți, mai familiști, mai blânzi, mai liniștiți”, a mai explict astrologul.

Această tranziție ne va face să ne simțim mai conectați la cei dragi, dar și mai vulnerabili la schimbările de dispoziție, asemenea arhetipului Racului.

Soarele în careu cu Neptun: Confuzie și iluzii

Pe 20 iunie Soarele pregătindu-se să iasă din Gemeni, va forma un careu cu Neptun, aflat la ultimul grad în Pești.

„Acest aspect aduce destul de multă confuzie, haos, zăpăceală, neînțelegeri, autoamăgire, iluzii”, avertizează Daniela Simulescu.

Această influență va fi resimțită puternic de persoanele cu marcaje mutabile în astrogramele natale, precum Gemeni, Săgetători, Fecioară și Pești.

„Voi s-ar putea să simțiți că nu reușiți să puneți punctul pe «i», să simțiți că toată lumea a luat-o razna” adaugă astrologul, subliniind că nu este o perioadă propice pentru decizii majore.

Vara astronomică și relaxarea

Într-o notă mai pozitivă, Daniela Simulescu subliniază că săptămâna viitoare marchează și începutul verii astronomice.

„Vine vara săptămâna viitoare și din punct de vedere astronomic și astrologic”, a spus ea.

Acest moment este asociat cu relaxarea, concediile și o reducere a intensității traficului, oferindu-ne o binevenită pauză de la agitația cotidiană.

„Lumea e mai destinsă și așa ar trebui să fie”, punctează Simulescu, încurajându-ne să ne bucurăm de această perioadă de destindere.