Daniela Simulescu, astrolog DC News, a oferit previziunile astrale pentru acest sfârșit de săptămână în cadrul emisiunii sale pe DC News TV.

Ea a discutat despre influențele astrologice recente și viitoare, precum și despre modul în care acestea ar putea afecta viețile noastre.

Influențele astrologice și efecte

„Am avut noi Luna Nouă în Gemeni de ieri, care a fost destul de veselă și puțin superficială. Dar ce credeți? În weekend, Venus face un careu cu Saturn și oarecum și Mercur se apropie de un careu cu Saturn, foarte interesant. Iar duminică Marte intră în Taur, iese din Berbec și intră în Taur”, a explicat Simulescu.

Simulescu a menționat că aceste aspecte astrologice ar putea aduce evenimente scandaloase în acest weekend, atât pe plan politic, cât și social.

Totuși, ea a subliniat importanța concentrării asupra propriilor vieți și activități: „Dar noi, muritorii de rând, trebuie să ne ocupăm de ale noastre și pe urmă să vedem ce se mai întâmplă în această lume”.

Gemeni: Fii mai retras

„Venus face careu cu Saturn. După ce am avut Luna Nouă ieri în semnul tău, ți-ai revenit. Ce ai de făcut acum? Să nu crezi tot ce-ți spun ceilalți, pentru că e mai degrabă despre ei, nu despre tine. Iar duminică, Marte va intra în Casa a XII-a și ți-aș recomanda ca la final, în ultima zi a săptămânii, să fii mai retras”, a recomandat Simulescu.

Rac: Luptă pentru tine

„Marte va intra în Casa a XI-a duminică și asta-ți convine de minune pentru că te va face dornic să lupți mai mult pentru planurile tale. Și nu vei mai fi atât de atent la ce zic ceilalți, ci mai degrabă te cerți cu ei, dacă îndrăznesc să te critice”, a adăugat ea.