Mi-Th Influencer, emisiunea prezentată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, revine cu o nouă ediţie duminică, de la ora 11.00. De această dată, invitata este Alina Mărășescu.

Duminică, 2 iunie 2024, emisiunea Mi-Th Influencer, moderată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, vă așteaptă cu invitata lor specială: Alina Mărășescu.

Cine este ea? Este antreprenor spiritual, îi place să învețe și să-și atingă obiectivele, o persoană cu networking și conexiuni la nivel de comunitate, iar cu ocazia acestei emisiuni, ea va împărtăși cu publicul nostru numeroasele lecții spirituale învățate de-a lungul timpului din experiențele de viață, dar și de la maeștrii pe care i-a avut.

Chiar dacă este timidă la început, Alina Mărășescu va prezenta detalii inedite despre spiritualitate și antreprenoriat.

Emisiunea poate fi urmărită duminică, 2 iunie, de la ora 11.00 pe DC NEWS, DC NEWS TV, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

– Îngrijire personală

– Frumusețe

– Machiaj

– Sănătate

– Analiză/studiu de caz

– Dezvoltare personală

– Ritualuri de îngrijire

– Curiozități

– Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201