Festivalul Opera Copiilor, un eveniment ce aduce în prim-plan creativitatea și arta, a debutat pe data de 17 și va continua să încânte publicul până pe data de 9 iunie.

Această ediție, a opta la număr, promite să fie o experiență unică pentru participanți.

Felicia Filip, directorul instituției Opera Comică, ne spune mai multe direct din platourile DC News TV.

Spectacolele Festivalului

“Suntem în efervescență, în plină desfășurare, a început pe data de 17 acest festival, a 8-a ediție, Festivalul Opera Copiilor și se va încheia în data de 9 iunie.

De ce spun că suntem în efervescență și în creativitate, până la urmă într-un proces, să zicem sau într-o joacă ce se cheamă creativitate, pentru că este vorba în primul rând, de întâlnirea publicului cu spectacolele pe care noi le oferim în număr de 60 de spectacole în această perioadă a festivalului, fie că vorbim de Sala Mare de spectacol, de Salonul Mozart sau de Salonul Under Ground.” a explicat Felicia Filip.

Atelierele de Creativitate

“Apoi e vorba de ateliere. Atelierele sunt 37 la număr, nenumărate ca și culoare să zicem, și fiecare în parte. Este o invitație la a te redescoperi, la a crea, a reinventa, a face lucruri minunate, care, într-o aparență pare a fi să zicem neînsemnate, dar sunt de fapt, cele mai importante.” a conchis aceasta.