Daniela Simulescu a vorbit despre ce ne rezervă astrele astăzi, 23 mai. Așa cum s-a mai discutat la DC News TV, vorbim de cea mai romantică zi a anului 2024, dar și alte evenimente interesante. Iată ce ne spune astrologul DC News:

Ne dă, dar nu ne bagă în traistă

„Astăzi avem cea mai romantică, afectuoasă, generoasă zi a anului. Venus, micul benefic, se întâlnește cu Jupiter, marele benefic, în semnul Taurului. Astfel, avem multă abundență atunci când este vorba de iubire și de bani, ceea ce este un lucru bun.

Dar când se întâmplă un asemenea aspect, nu trebuie să-l lăsăm să treacă pe lângă noi pur și simplu, ci să-l ajutăm să-și facă loc în viețile noastre. Cum putem face asta? Prin a ne cumpăra ceva frumos, prin a fi generos cu ceilalți, prin a iubi, prin a declara, prin a fi romantici”, a transmis Daniela Simulescu în timpul emisiunii de la DC News TV.

O zi aglomerată

„Tot astăzi, dragii mei, Venus intră și în Gemeni, dar avem și o Lună Plină în Săgetător, iar Soarele își continuă trigonul cu Pluto. Este o zi destul de aglomerată și cumva nu avea cum să fie altfel pentru că ne pregătim de intrarea lui Jupiter în Gemeni și trebuie să ne obișnuim de pe acum cu multe pe capul nostru”, a conchis ea.