Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru ziua de 8 mai 2024, explicând rolul pe care îl joacă Luna Nouă în Taur și ce alte astre mai intră în acest semn de astăzi.

Nu este întâmplător

„Ce credeți? Astăzi avem o Lună Nouă în Taur. Mă uitam pe cele mai importante faze ale lunii din 2024. Această Lună Nouă are o semnificație aparte. De ce? Pentru că avem, pe lângă Soare și Lună, și pe Venus, Jupiter și Uranus în Taur.

Mie nu mi se pare întâmplător, dar vreau să mapați acest eveniment pe viața voastră. O Lună Nouă, din experiența mea de astrolog din 2008 încoace, nu face mare lucru, între noi fie vorba. Dar multă lume a rămas cu acele învățăminte strămoșești cum că pe Lună Nouă e bine să începi lucruri și să-ți faci ritualuri”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.

Astăzi ar fi bine să „udăm grădina interioară”

„Dacă sunteți printre acești oameni care vor să folosească momentul, vi se pare că are o încărcătură, o energie, e perfect. Știți ce vi se spune astăzi? Să faceți o grădină, să creșteți o grădină. E metaforic sau poate concret, depinde de la caz la caz.

Dar altfel, atunci când vorbim de Taur, vorbim de monetizare, de resurse, de confort, de stabilitate. Nu prea mare stabilitate totuși pentru că este și Uranus pe lângă Luna Nouă. Astăzi este momentul pentru aceia dintre voi care vor să-și ude grădina. Eu, personal, aș începe de la grădina interioară”, a adăugat astrologul.