Astrologul Daniela Simulescu a explicat la DC News TV de ce pentru două zodii viața profesională ar trebui să fie pe primul loc.

„Marte se apropie de un Sextil cu Jupiter. Asta înseamnă că putem îmbina armonios tot ce ține de inspirație, de acțiune și de resurse. Când Marte are un aspect armonios cu Jupiter are mai multă încredere. E adevărat că Marte e în Pești acum, nu e foarte pe față să zicem așa, dar își face strategia lui și așteaptă să vadă ce se întâmplă”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.

Gemeni

„Mergem la Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni. E un aspect bun în ceea ce privește zona profesională. Ce trebuie să reții este că nu vei fi apreciat pentru ce crezi tu că trebuie să fii apreciat, ci pentru ce vor șefii să te aprecieze”, a adăugat ea.

Rac

„Când vine vorba de Rac, trebuie să reții în această perioadă că zona profesională primește multe aspecte. Ce înseamnă asta? Înseamnă că trebuie să fii mai implicat acolo. Bineînțeles, familia este importantă, dar cumva fii mai receptiv și fii mai deschis la veștile pe care le auzi la serviciu”, a conchis aceasta.