Astrologul Daniela Simulescu a explicat în emisiunea sa că tranzitul lui Venus în Pești ne permite să fim mai empatici față de cei din jur și, astfel, putem să ne împăcăm mai ușor cu cei care ne-au greșit.

Și avantaje, dar și dezavantaje

„Iată că ne obișnuim ușor-ușor cu tranzitul lui Venus în Pești care ne face mai milostivi, mai generoși, mai plini de compasiune, mai dornici să ne îndrăgostim de poveste, mai pregătiți să iertăm, să ne împăcăm, să rămânem câteodată și într-o stare din aceasta de resemnare”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.

„Știți cum este, fiecare tranzit, teoretic și practic, are și beneficii, dar și dezavantaje. Să nu uităm că modul în care facem astrologia aici este atât ca resursă, cât și ca vulnerabilitate. Precum tot ce se întâmplă în această viață”, a adăugat Daniela.

Berbecul se împacă cu trecutul său

„Mergem la Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec. Acest tranzit al lui Venus prin casa a XII-a te poate ajuta să te împaci cu anumite felii din trecutul tău care nu ți-au convenit sau care ți-au dat multe bătăi de cap.

E o perioadă foarte bună pentru a fi mult mai atent și cu partea financiară. Nu cheltui de dragul de a acoperi un gol”, a conchis ea.