Într-o lume tot mai împânzită de vehicule motorizate și mijloace alternative de transport, întâlnim adesea situații tensionate în trafic, iar recentele declarații ale lui Titi Aur pe DC News aduc în prim-plan o perspectivă provocatoare. Cu un ton plin de ironie și o doză de critici, Aur subliniază aparenta indiferență a societății față de comportamentul neatenționat în trafic, punând în evidență incidente cu trotinete și mașini, care, potrivit lui, reflectă o realitate problematică și totuși banalizată în România.

“Puțin ciudățel, să zicem, mașinile nu sunt implicate absolut deloc decât prin faptul că stau pe loc. Vedem acel trotinetist care nu e atent..” a adus în discuție Florin Ravdan.

“De exemplu, cel cu duba neagră a stat agresiv în trafic, că nu știu cum să spun pentru trotinetist, altfel nu știu cum să spun. Da, n-am înțeles exact ce a făcut trotinetistul, dar foarte posibil că se uita în telefon, dacă e așa, este perfect pentru noi, pentru că demonstrăm încă o dată că chiar și cu trotineta banală poți să o iei în freză, că iarăși nu știu cum să spun altfel. A luat o dubă în nas pentru că nu pare a fi drogat sau nu cred că ăsta e motivul, ci pur și simplu neatenția lui. Pur și simplu s-a uitat în telefon, cel mai probabil și a dat în mașină, n-a fost foarte grav, nu s-a bucurat. După cum se vede, îl doare un pic. Teoretic ar trebui ca asigurarea, să o plătească, dacă a spart stopul, dacă a stricat ceva, dacă a făcut ceva. Dar este, după cum vedem, oarecum ciudat, dar în același timp firesc. De ce? Pentru că a conduce, a te deplasa neatent, în România este considerată o banalitate, dar ce mare lucru?” a explicat Titi Aur.